Новина около "Сексът и градът" зарадва феновете

От HBO обмислят формата на продължението

Холивудската актриса Сара Джесика Паркър заяви, че продължението на популярния сериал и два игрални филма "Сексът и градът" е твърде възможно, пише The Guardian.

Форматът на шоуто, на американския канал HBO, все още е в процес на обсъждане. Според Паркър, тя и още три главни героини на поредицата - Ким Катрал, Кристин Дейвис и Синтия Никсън - не изключват, че ще участват в новия проект.

Паркър, Катрал, Дейвис и Никсън снимаха телевизионния сериал "Сексът и градът" в периода 1998-2004 (общо 94 епизода са заснети в шест телевизионни сезона), както и два пълнометражни филми, които се появиха през 2008 г. и 2012 година. Серията е базирана на едноименната книга на журналиста и автор Кандис Бушнел.

Поредицата получи многобройни награди и номинации за най-престижните награди, включително и 7 награди "Еми", 8 награди "Златен глобус" и 11 от Гилдията на тв актьорите. Също така, "Сексът и градът" е в списъка на най-добрите шоута съставени от списание Entertainment Weekly и Times.

В момента, Сара Джесика Паркър се снима телевизионен сериал с име "Развод", чиято премиера в САЩ ще се проведе 11 октомври 2016.