Премиерът откри новата перла на Черноморец

Новините

01-10-2016, 12:31

Снимка:

бнт

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цветанов в Балчик: ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов генерират доверие

Ще събера актива ще им кажа какво мисля и ще вземем решение, заяви Борисов за кандидатурата за президент

Министър-председателят Бойко Борисовоткри новото рибарско пристанище в Черноморец, което беше изградено като част от проекта за водния цикъл на община Созопол.

Той обеща подобни съоръжения да бъдат построени и в други морски селища, които имат нужда от тях.

Министър-председателят беше съпроводен от един от евентуалните кандидати за президент от ГЕРБ - бургаския кмет Димитър Николов. Но за пореден път отказа да назове името на кандидатурата преди утрешния ден.

"Ще събера актива - кметове, общински съветници, депутати, областни управители. Ще им кажа какво мисля и ще вземем решение", заяви Борисов.
Към момченцето, което посрещна с питка и сол официалните гости Бойко Борисов, се обърна с "Дай първо на президента", очевидно имайки предвид Димитър Николов.

Пристанището в Черноморец струва 10 млн. лева. То има издадени всички разрешителни за портови дейности, каза кметът на община Созопол Панайот Рейзи. 

Премиерът Борисов подчерта, че импулс за изграждането на пристанищата от Каварна до Резово са били големите наводнения отпреди 6-7 години и работата ще продължи, докато всички морски селища се сдобият с портове.