Репетициите на Веско Ешкенази с Кралски Концертгебау за концерта в София започнаха от Амстердам

София Лайф

11-10-2016, 16:12

Снимка:

Веско Ешкенази

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Класическа музика, танго и джаз събират Веско Ешкенази и виртуозен брас ансамбъл в ROYAL BRASS (видео)

Музикантите от Кралския състав ще дадат ексклузивен майсторски клас на 28 октомври

По-малко от месец остава до концерта на виртуозите от Брас ансамбъл Кралски Концертгебау и Веско Ешкенази, който ще се проведе на 29 октомври от 19:00ч., в зала „България“. Поради натоварената програма на ансамбъла и солистите, репетициите, които започнаха в Амстердам, ще се провеждат в залите на различни точки в Европа до големия концерт в София.

„Логистиката е сложна, но пътуванията ни мотивират да използваме оптимално възможностите, в които съставът се събира за репетиции. Следващата ни среща ще е в Париж, а после ще се видим отново в Дортмунд и разбира се -  всички ще се съберем няколко дни по-рано за финалните репетиции в София“, споделя Ешкенази. Освен концертът, който ще ги представи за първи път пред българската публика, музикантите от Кралския състав очакват с нетърпение да се срещнат и с младите ни музикални таланти, за които на 28 октомври ще дадат ексклузивен майсторски клас, който се случва с подкрепата на Нестле България. В програмата са включени произведения от Бах, Габриели, Пиацола, Гершуин и други. ROYAL BRASS ще се проведе със специалната подкрепа на ING Bank, Посолство на Кралство Нидерландия в София и Dutch IT Cluster. Под патронажа на Столична община."

Репетициите с невероятния Брас Ансамбъл на Концертгебау, Амстердам са в пълна сила. Датата е 29ти Октомври. Мястото е зала България в София. 19.00 ч. Имам информация, че събитието е почти разпродадено, но за тези от вас, които имат късмет, билети се предлагат на касата на залата и на http://ticketsbg.com/event.php?id=2074. До скоро, приятели! The rehearsals with the amazing Brass of the Concertgebouw Orchestra are in full speed. The date is October 29. The place is Bulgaria Hall. 19.00 h. My information tells me that the event is almost sold out, but for those of you who will be in luck, tickets are being sold at the box office of the hall and at http://ticketsbg.com/event.php?id=2074. See you soon, friends!

Публикувахте от Vesko Eschkenazy в 30 септември 2016 г.