Биотехнологична компания набира служители за работа в Исландия

Кандидатите трябва да притежават технически познания и говорят английски език

Исландска биотехнологична компания Algalif се нуждае от няколко добри служители за постоянни позиции в Исландия, информира zadupnitsa.com. Algalif е биотехнологична компания, която се занимава с отглеждане на микро водорасли в затворени фото био реактори, извличане на висококачествени съставки от тях и реализиране на продажби на международните пазари.

"В момента производството ни се разширява и се нуждаем от добри и надеждни хора за постоянни позиции в нашия завод. Ние работим на 8-часови смени в малки екипи. Въведохме добър контрол на качеството и работа по GMP. Изисквания към кандидатите: да бъдат честни, трудолюбиви, ентусиазирани , притежаващи технически познания и говорещи английски език. Опит в работа с техническо оборудване, работа в биотехнологично производство и/ или отглеждане на водорасли, и съответно образование са голям плюс.

Предлагаме самолетни билети, безплатни жилища за първата година и добра работна среда. Търсим също специалист по почистване и поддръжка за постоянна работа. Аз ще бъда в Дупница (в хотел "Рила)" на 17-ти и 18-ти октомври 2016 година между 10 часа и 15 часа на разположение за интервюта. Моля, изпращайте вашите автобиографии на английски език на електронен адрес: orri@algalif.com или се обадете на телефон : +3548465630. За допълнителна информация, моля, пишете на електронен адрес: orri@algalif.com". Ори Бьорнсон, управляващ директор на Algalif".