Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще посетят област Разград

Участници в концерта ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев ще посетят област Разград на 18.10.2016 г./вторник/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Разград Валентин Василев.

В 11:00 часа Цецка Цачева и Пламен Манушев ще проведат среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в село Юпер, община Кубрат. Те ще разговарят с жителите на Юпер на площад „Оборище“ /при лошо време – в залата на читалище „Напредък“, пл. „Оборище“6/. На срещата ще присъстват Красимир Великов – зам.-кмет на община Кубрат и Петър Петров – кмет на село Юпер.

В 12:00 часа те ще се срещнат с жители на община Кубрат в малката зала на читалище „Св. св. Кирил и Методий“ в град Кубрат, ул. „Княз Борис“1. На срещата ще присъстват зам.-кметът на община Кубрат Красимир Великов и общински съветници на ГЕРБ.

В 13:20 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще разговаря с членове и симпатизанти на ГЕРБ в село Свещари, община Исперих. Срещата ще се проведе в читалище „Пробуда“, ул. „Демокрация“40. Николай Николов –зам.-кмет на община Исперих ще присъства на събитието.

В 15:30 часа Цецка Цачева и Пламен Манушев ще се срещнат с жители на село Подайва, община Исперих в Обредна зала, ул. „9-ти септември“. На срещата ще присъства зам.-кметът на община Исперих Николай Николов.

В 16:30 часа Цачева и Манушев ще разговарят с граждани на Исперих в читалище „Съзнание“ в град Исперих, ул. „Васил Левски“. На събитието ще присъстват Николай Николов – зам.-кмет на община Исперих и общински съветници от ГЕРБ.

В 18:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ се срещне с жители на Разград на площад „Момина чешма“ (Ларго). Те ще се разходят из центъра на град Разград и ще посетят предизборната шатра на ГЕРБ.  С тях ще  бъдат зам.-кметове на общини в област Разград, общински съветници, кметове на кметства.

В 18:00 часа ще започне основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Разград. В 18:30 часа в голямата зала на Общински културен център, на пл. „Независимост“2 ще бъдат представени пред гражданите на Разград кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На събитието ще присъстват кметове на кметства, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Участници в концерта в Разград ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен