Георги Иванов: Напрежението в Левски не е изненада за мен

Когато познаваш в детайли един отбор е много по-лесно

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов коментира предстоящия мач с Левски за Купата на България

Според бившия спортен директор на "сините", мачът ще е интересен и доста тежък за настоящия му тим.

"Очаква ни доста тежък мач, все пак Левски е фаворит. Напълно нормално да се подготвим за това и да използваме нашите силни страни. Ще бъде доста интересен мач, в който до последно няма да се знае кой ще победи. Няма да тренираме дузпи, не вярвам да се стигне до дузпи", заяви Гонзо пред "Дарик радио".

"Не смятам, че е плюс или минус за Левски, там има голямо напрежение. Но когато в големите отбори има напрежение, те са по-силни. Левски е на първо място въпреки това напрежение. Ако за вас е изненада това напрежение, за мен отдавна не е", сподели Иванов.

"Когато познаваш в детайли един отбор е много по-лесно. Ще се опитам да запозная играчите си с отбора на Левски и да се противопоставят. В сряда в 21:30 ще кажа къде ми стигат мечтите за Купата", сподели Иванов и продължи с коментара за "сините".

"Отборът на Левски играе една година заедно, ние все пак сме в София, гости сме, ако отстраним Левски, амбициите ни ще бъдат много по-големи. С всичко най-добро разполагам, късмет е, че нямам контузии от началото на първенството, защото и моята група не е особено голяма", завърши Гонзо.