Георги Иванов: Започваме да мислим за мача с Левски

С Нефтохимик показахме характер и мъжество

Наставникът на Черно море Георги Иванов коментира, че отборът му е показал характер и мъжество при победата над Нефтохимик (3:1) от 12-ия кръг на Първа лига.

Както е известно, в сряда варненци играха 120 минути срещу Левски за Купата и се класираха за четвъртфиналите след успех с 3:2. В предстоящия 13-и кръг „моряците“ отново гостуват на Герена, като Иванов подчерта, че за тази среща в тима му ще се мисли от понеделник.

„Първо искам да поздравя играчите предвид, че в сряда играхме 120 минути с Левски. Притеснявах се дали ще сме възстановени, но показаха характер и мъжество. Не очаквам в нито един мач да е лесно. Нефтохимик бяха запазили своите играчи. 7 човека не играха срещу Ботев. Днес завършихме добрата седмица, която започнахме“, започна Гонзо.

„Надяваме се победната серия да продължи. Все някога обаче ще загубим“.

„Не се притеснявам, че може да има подценяване. Имаме сериозни момчета, Самите играчи искат да побеждават и да играят добре“, добави специалистът.

„Още не мислим за селекция. Гледаме на постове, на които имаме нужда, но не сме предприели нищо конкретно. Смятам, че Черно море има добра основа и бъдеще“, отсече Иванов.

За предстоящия жребий за Купата на България, Иванов обясни: „Ако трябва да съм честен, искам да се разминем с Лудогорец. Но независимо с кого ще се паднем, всеки отбор на тази фаза е сериозен“.

„Готвим се за всеки мач за победа. Това, че гостуваме на Левски в София не променя плановете ни. Не мислим още за тази среща. До сега бяхме на вълна Нефтохимик. Това е отбор, който не бива да се подценява. Сега  вече  започваме да  мислим за Левски“, завърши Гонзо