Мадона с ново гадже – чернокож актьор и боксьор

Жребецът е 14 години по-млад от певицата

Идрис Елба и Мадона дадоха повод за спекулации, че са заедно, след като двамата бяха видени да се целуват, след като звездата от Luther участва в мач по бокс. Освен това двамата вечеряха в лондонски ресторант, след като бойната сцена беше заснета за предстоящото телевизионно шоу Idris Elba: Fighter.

По данни на The Daily Mail Идрис (44) и Мадона (58) „не са правили опит да крият“ симпатиите си един към друг. „Те бяха на парти за около час и танцуваха, целуваха се“, твърди източник.

Изпълнителката на Like a Prayer сподели изображения и видеоклип в профилите си в Instagram и Snapchat, от които става ясно, че тя също е присъствала на боксовия мач. Към видеото тя написва: „Идрис Елба побеждава всички на York Hall!“.

Тя публикува още снимка, която двамата лежат на пода с описание: „Сритах го!“

Двамата се срещат за първи път през 2015 година, когато той е DJ по време на турнето ѝ Rebel Heart. Актьорът споделя: „Бях развълнувана, прекарах страхотно време. Мадона е легенда. Отидох там, запознах се с красив човек, който работи от цяла вечност и все още продължава. Тя направи жестоко шоу.“