Цачева в Сандански: Стабилността на държавата гарантира успешното развитие на бизнеса

Това гарантира сигурните доходи и социалните придобивки на гражданите, добави кандидатът за президент на ГЕРБ

От резултатите на изборите на 6-ти ноември ще зависи каква ще бъде посоката в бъдещото развитие на България. Това заяви кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева на среша с представители на бизнеса в Сандански.  Според Цачева е недопустимо агресивното поведение на опонентите й, издигнати привидно от Инициативен комитет, но всъщност кандидати на БСП.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че в днешния сложен свят България не може да се справи сама с предизвикателствата и се нуждае от приятели и съмишленици. „Ние имаме такива партньори в Европейският съюз и НАТО, затова трябва да продължим да отстояваме европейските демократични ценности. Така ще гарантираме успешното развитие на бизнеса, сигурните доходи и социалните придобивки на гражданите. Страната ни трябва да запази своя положителен образ в Европа и в региона и да продължи да бъде фактор на стабилност и сигурност”, каза Цецка Цачева. Тя обясни, че за нея и за вицеадмирал Манушев приоритет е образованата нация. По думите й, образованието трябва да съответства на нуждите на 21-ви век.

Цецка Цачева подчерта, че въпреки последиците от „експеримента Орешарски”, правителството на Бойко Борисов успява да се справи със завещаните проблеми и продължава да развива всички населени места в страната. „Не бива да забравяме времето, когато парламентът работи под обсада, пазен от жандармерия, а хората бяха оставени без защита. Това не трябва да се случи отново. Заедно с вицеадмирал  Манушев ще бъдем гарант, че държавните институции ще работят прозрачно, в интерес на хората”, каза още Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев призова хората да бъдат активни и да отидат да гласуват на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината. „Трябва да продължим да вървим напред заедно с Европа, да запазим демократичните ценности, за които мечтаеха нашите възрожденци“, каза вицеадмирал Манушев. Той коментира, че правителството на Бойко Борисов прави всичко възможно за запазването на сигурността на българската граница. По думите му са осигурени над 200 мил. за нови самолети. Има заделени средства и за нови кораби.  „Държавата не е разграден двор. Румен Радев и Илияна Йотова говорят само лъжи. Българската армия не е загинала, не се поддавайте на манипулации“ , призова присъстващите Пламен Манушев.

На срещата присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители Йордан Андонов, Красимир Велчев и кметът на община Сандански Кирил Котев.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"