Сериен убиец арестуван в САЩ

Полицията откри една от жертвите му държана в контейнер „окована като куче” и труп заровен в непосредствена близост

Жена от Южна Каролина, обявена за изчезнала през август заедно с приятеля ѝ, беше намерена „окована като куче” в контейнер за съхранение. Арестуван за престъплението е мъж, който има регистрации в полицията за сексуални престъпления, съобщават от CNN.

30-годишната Кейла Браун е открита в контейнер в обширен имот в окръг Спартанбърг, който беше претърсен от полицията заради подозрителни шумове. Веднага е задържан 45-годишният Тод Колхелп, когото полицаите намерили в имота при претърсването. Според разследващите Браун и задържаният Колхелп се познавали и отвличането ѝ не е случайно.

От полицията заявяват, че Тод Колхелп ще бъде обвинен за отвличане, но ще има и други повдигнати обвинения. Задържаният отказва да сътрудничи на разследващите.

Откритата млада жена е силно травмирана и получава лекарска помощ. Според нея в имота има погребани хора, поне четирима. Думите и се потвърдиха, след като по-късно полицията откри заровено тяло в близост до контейнера в който Кейла Браун е била държана. От разследването не се уточнява дали тялото е на мъж или жена, както и не съобщават за причини за смътртта.

„Много е вероятно да имаме работа със сериен убиец", коментира местният шериф. Разследването продължава. Приятелят на младата жена все още се издирва.