Мъжът, нападнат от алжиреца Бин Аладин: Той има вид на сериен убиец

Тихомир е предчувствал, че чужденецът пак ще нападне

35-годишният софиянец Тихомир, който на 27 май бе нападнат от алжиреца Салахедин Бин Аладин в района на Халите, заяви, че е предчувствал как нападателя му ще нападне пак, защото има вид на сериен убиец.

Салахедин Бин Аладин, който нападна и 20-годишната Виктория Христова, едва към днешна дата бе разпознат и като автор на друго брутално нападение преди пет месеца. Тогава той пробожда 12 пъти 35-годишния Тихомир, а мъжът се спасява по чудо.

Пострадалият разказва, че всичко в злополучната нощ се случило много бързо. Алжирецът нанесъл удари, а в пристъп на адреналин Тихомир попягнал по бул. "Мария Луиза". Там вече той паднал на земята в локва кръв, от която още има следи.

Раните му са били крайно тежки – засегнати са черния и белия дроб, срязана е и сънната артерия. Пет месеца полицията издирва нападателя на мъжа, но без резултат. Тежкият инцидент стана ясен публично едва след нападението на Вики.

След като научава, че с Вики имат един и същ нападател, Тихомир отива на свиждане на 20-годишното момиче в „Пирогов“.

Bulgariautre.bg припомня, че в Салахедин Бин Аладин беше арестуван във вторник в Гърция след четири дни издирване. Престъпленията, за които алжирeцът Аладин ще отговаря, е грабеж, придружен с опит за убийство. От прокуратурата уточниха, че разследването продължава и има вероятност срещу него да се повдигнат още обвинения.

Ако бъде признат за виновен, Салахедин бин Аладин може да лежи 15 години до живот без замяна.

Пред съда Бин Аладин се призна за виновен за престъплението. Той каза, че действията му са били провокирани от обиди на момичето към него, пред разследващите е обяснил, че момичето го е нарекло „бездомно куче, което яде от боклука“.