Гришо и Никол са се разделили?

Хасковлията и сексапилната американка са били разделени за кратко, след което отново се събрали

Ако си мислите, че всичко между Гришо и Никол върви по мед и масло, жестоко се заблуждавате. Както при почти всяка двойка, така и при тях от време навреме се появяват пукнатини.

Този път обаче между тях е зейнала огромна дупка... Публична тайна е, че госпожица Шерцингер обича шумните компании и живота. Не са един и два случаите, когато тя бе сгащена от папараци в нетрезво състояние.

Какво ти повечко – направо се наливала здравата до козирката... Гришо отдавна е наясно с порока на любимата си. Но изобщо не му правело впечатление. Даже напротив – първоначално я окуражавал и даже си позволявал покрай нея да се повесели като хората.

Но зачестилите случаи започнали да дразнят родения през 1991 година тенисист. Григор се опитал да поговори с Никол, но тя го отрязала жестоко, изсъсквайки, че двамата не са женени, за да й прави Гришо такива забележки. И че е напълно свободна и независима жена.

След няколко дни последвал нов купон на палавата американка. Нашето момче пак не се сдържало и последвал втори сериозен разговор между двамата. Никол, която по същото време била доста почерпена, започнала да крещи и да хвърля на земята всички предмети, изпречили се пред мътния й поглед. Залитайки, тя обявила, че се маха от Григор. Че се маха от живота му. Събрала си багажа и изчезнала, разказват близки до двойката.

По-късно се появи разказ на приближен до Никол, който потвърди, че певицата сама е признала раздялата си с българина.