Започна онлайн гласуването за конкурса мис "Туризъм България 2016"

Конкурсът „Мис България Туризъм 2016 „ започна - избери я онлайн!

Конкурсът „Мис Туризъм 2016 „ ще се проведе на 11-ти ноември в Пловдив. Той има за цел да насърчи туризма и културата на държавите, които вземат участие в него и подкрепя както красотата на участничките, така и на страните, които представляват.

Красавици от всички краища на България пристигнаха в града под тепетата и избраха да отседнат в изисканата обстановка на хотел „Лайпциг“. Ако искате да ги видите отблзо и да изберете вашата фаворитка заповядяйте в White bar, където хубавиците разпускат. Фотосесиите на кандидатките са качени на фейсбук страницата на конкурса, където ще се извършва и гласуването. Можете да цъкате до утре, точно в 8 вечерта, когато броячът ще каже тежката си дума. Тази, която стане най-харесвана от интернет потребителите, ще получи шанса да представи България на международен конкурс за красота.

Припомняме, че миналогодишният конкурс се проведе в столицата на Малайзия - Куала Лумпур и беше спечелен от представителката на Сингапур - Нунчарин Синлапарак с подгласнички от Еквадор, Венецуела и Сърбия. България беше представена от 21-годишната Симона Милова от Пловдив, която спечели специалната награда „Модел на света“ ("Model of the World"). Предишните издания на световния конкурс се проведоха във Венецуела, Тайланд, Малта, Колумбия и др.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен