Премиум билетите за финала на GarantiKoza Sofia Open вече са изкупени

Освен Тийм и Гришо, участието си в GarantiKoza Sofia Open 2017 вече са потвърдили шампионът от 2016 г. Роберто Баутиста Агут и финалистът Виктор Троицки

Премиум билетите за финалa на тенис турнира GarantiKoza Sofia Open 2017 вече са разпродадени, съобщиха организаторите. Състезанието в "Арена Армеец" е най-голямото спортно събитие в София и ще се проведе от 5 до 12 февруари догодина, съобщават от БФТенис.

"Радвам се на ентусиазма на тенис феновете в София към турнира. Много сме щастливи, че Доминик Тийм се класира за финалите на ATP World Tour в Лондон, a Григор Димитров завършва годината сред 20-те най-добри играчи в света", каза директорът на състезанието Пол Макнами.

Освен Тийм и Димитров участието си в GarantiKoza Sofia Open 2017 вече са потвърдили шампионът от 2016 г. Роберто Баутиста Агут и финалистът Виктор Троицки.

Тенис феновете все още могат да се сдобият с премиум места за финала на 12 февруари, купувайки седмичен билет. Ограничени бройки от него все още са налични, като той предоставя допълнителна отстъпка от 160 лв.

Цените на билетите за най-голямото спортно събитие в София започват от 10 лв. Деца и пенсионери ползват 50% отстъпка в първите пет дни на турнира и 25% за останалите три, както и за седмичните билети.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА GARANTI KOZA SOFIA OPEN

Garanti Koza Sofia Open е най-голямото спортно събитие в София. Второто издание на престижното събитие ще се проведе от 5 до 12 февруари в "Арена Армеец". Билетите се продават в мрежата на Eventim. Наградният фонд на турнира е минимум 463 520 евро.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен