Емануела посрещна Миглена и Боби на гости

Към групата се присъединиха дъщерите на водещата и малкия син на певицата

Победителката във "ВИП брадър 2016" Миглена Ангелова и дъщерите й заедно с бизнесмена Боби, с който деляха една къща в шоуто гостуваха на Емануела.
Любимата звезда на България, Емануела и Боби Комсийски споделиха обща снимка, на която вечерят заедно в дома на певицата. С тях са и две от дъщерите на водещата на "Искрено и лично", както и синът на Емануела - Димитър.

Интересното е, че дни преди края на риалитито, Миглена се закани да сватоса една от дъщерите си с милионера Борислав. Явно победителката в шоуто е побързала да уреди щерка си със заможния Комсийски.

Под снимката, която събра вече над 18 хиляди лайка, коментарите веднага заваляха, а някои от феновете побързаха да се пошегуват, че е трябвало да викнат Ути да им сготви. На фотоса фолк дивата Емануела пък се уреди с... бурканче лютеница.

Победителката във „Вип брадър” Миглена Ангелова беше решена да изпита гостоприемството на Емануела и при първа възможност се възползва от офертата да я посети, за да обменят порция хейт по адрес на съквартирантите докато хапват палачинки. Всички изглеждат доволни.