Глория отива на съд за клевета срещу Емануела

Младата манекенка и артист изкара певицата проститутка

По всичко изглежда, че освен Явор Бахаров, който вече загуби хонорара си от шоуто, на път да се прости с припечеленото е и клюкарката Глория.

Адвокатът на Емануела подготвя документите за завеждане на дело срещу моделката Глория Петкова. Това казаха пред „ШОУ” от екипа на чалга фурията, която с малко закъснение се впусна в приключението наречено „ВИП брадър” и понесе на гърба си целия негативизъм от предубедените й съквартиранти. Неизвестната до този момент моделка обаче прекали, казвайки, че Емануела заработва като проститутка, ходи уж да пее на богати и влиятелни хора, което й е помогнало да стартира музикалната си кариера. Думите си ще трябва да доказва в съда, тъй като певицата и екипът й няма да оставят нещата така.

Глория заяви в Къщата, че майките им се познават. Именно родителката на Емануела е споделила пред нейната, че дъщеря й си изкарва парите по нечестен начин! Дори и да е вярно, коя майка ще си признае?! Оказа се, че Глория не е по-различна от останалите предубедени участници, които слагат всички попфолк певици под общ знаменател. Забравя обаче, че и моделките имат слава на платени момичета и ако се съди по стереотипите, то и тя спада в тази графа.

Нереализираната моделка нападна чалга фурията, след като Емануела я номинира за изгонване под претекст, че пие от обяд. Защо Глория се изненадва, след като всички зрители виждат, че тя и Деси Цонева почти във всички кадри са с чаша в ръка?! Уплашена, че истинското й лице ще цъфне пред многохилядната аудитория, тя реши да говори неща за певицата, които са извън предаването и абсолютно недоказуеми, но нямаше доблест да ги каже в очите й.