Информационна среща на ОИЦ-София за социално предприемачество

На 15.11.2016 г. (вторник) от 10:00 ч. в гр. София (ул. „6-ти септември“ 37) екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София) ще проведе информационна среща за представяне на процедура „Развитие на социалното предприемачество”. Поканени за участие са работодатели, специализирани предприятия и кооперации на хора с увреждания, общини, райони на общини, доставчици на социални услуги, неправителствени организациии, обучителни институции и организации, медии.


В рамките на събитието експерти от ОИЦ-София ще представят условията за кандидатстване по процедурата и приложенията към тях и ще покажат как става електронното кандидатстване чрез Информационната система за управление и наблюдение на Структурните инструменти на ЕС в България (ИСУН 2020).

ОИЦ-София (Договор №BG05SFOP001-4.001-0020-C01, изпълняван от Столична община) е част от мрежата от 28 информационни центъра, функциониращи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.