НАП предлага на търг имоти на длъжници

През 2016г. ТД на НАП Пловдив е провела над 400 търга за реализация на недвижими имоти, моторни превозни средства и други вещи на лица с неплатени в срок данъчно осигурителни задължения.Към тази крайна мярка се пристъпва спрямо физически и юридически лица които не обслужват своите задължения, не са предложили ред и начин по който ще ги погасят или не спазват поетите от тях ангажименти. В тази връзка дирекция „Събиране“, предлага през месец декември за продажба чрез търг, следните  имоти на длъжници. 
Цех за производство на сглобяеми къщи на площ 68 510 кв. м. и прилежащите му застроени в имота 31 броя сгради, се предлагат на търг с тайно наддаване на 01.12.2016 г. от ТД на НАП Пловдив, офис Пазарджик. Имотът се намира на територията на гр. Брацигово в местността „Свети Спас“. Първоначалната цена за наддаването е 8 303 317,40 лева, подробности относно крайната дата на депозита и неговият размер може да видите в публикуваната обява на страницата на НАП на на е-адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби“.
Следващото предложение за търг е поземлен имот за жилищни нужди в ЖК Тракия, гр. Пловдив, до бившата държавна газ-станция. Парцелът е с първоначална цена 257 000 лева, той е с занижена пазарна стойност. Предвиден е за продажба чрез тайно наддаване на 24.11.2016 г, от 10,00 часа в сградата на ТД на НАП Пловдив на ул. „Скопие“ № 106, корпус 2. 
Мезонет с площ 120,85 кв. м. на ул. „Иларион Макариополски“ № 47 е следващото предложение на агенцията. Имотът се намира зад магазин „Лидл“, до стадион „Христо Ботев“, ново строителство  предлага се на първоначална тръжна цена от 64 800 лв. Отделно от него но на същият адрес се предлага гараж с площ от 33,77 кв. м., с първоначална цена 13 000 лв. Огледите на някои от имотите вече стартираха.
Тези и други интересни предложения като - цех за олио в село Подслон, община Стара Загора, 3 броя гаражни клетки на бул. „Македония‘№ 38-3 в гр. Пловдив, Тютюнев комплекс в с. Криво поле, община Хасково или много други може да намерите в интернет страницата на НАП на е-адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби“.