Ераносян: С Ботев трудно ще се изненадаме

Искам да стане един празник

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян говори днес пред медиите преди шампионатния двубой срещу Ботев в неделя от 15:00 на "Лаута". "Настроението е като за дерби. Винаги е тежко, винаги е трудно. Играем срещу отбор, който в момента е в подем, въпреки че според мен направи слаби резултати в последно време. Играят добре, доста рационално, доста опростено", коментира Ераносян.

"С Ботев се познаваме, трудно ще се изненадаме. Въпросът е как да успеем да си подготвим по-добре футболистите и да имаме малко късмет. Хората чакат по шест месеца тези мачове", продължи треньорът на Локомотив (Пловдив).

"Проблеми чисто физически нямаме. Нaясно съм със състава, с който смятам, че ще играем. Винаги може да променим нещо в последния момент. Но идеята ми вече е ясна", каза Ераносян.

"Искам да стане един празник, дано ние сме по-щастливи в края на двубоя, ще се радвам да победим, не е краят на шампионата. Mач като този е с различна емоция. Не трябва да се оправдаваме със съдиите, и те допускат грешки, въпросът е да не са тенденциозни", добави треньорът на "смърфовете".