Ути Бъчваров готви благотворително в Пловдив

Кулинарното шоу на Ути Бъчваров ще изненада пловдивчани и гостите на града с вкусно угощение от приготвена на място гозба. А какво ще бъде кулинарното изкушение? Ще може да разберете, ако дойдете днес от 11:00 часа на пл. „Стефан Стамболов“. Шоуто е част от „Седмицата на благотворителността“ в града под тепетата
До момента при пълни зали и голям интерес преминават събитията от 4-тото издание на „Седмицата на благотворителността“. Концертът на Стефан Диомов и група "Петте сезона" събраха огромна публика в Концертна зала. Община Пловдив подпомогна каузата, като подари и зарадва с едни от най-хубавите български песни възрастни жители на града - членове на пенсионерски клубове и домове за възрастни хора.
Много смях и добро настроение събра представлението на Софийския цирк. Талантливите артисти успяха приятно да изненадат малки и големи с акробатични номера, зрелищно представление със змии, дресура на котки, шеги и закачки с клоун, фокуси и въртене на обръчи. Община Пловдив отново се включи в мероприятието, като подари на децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства, центровете за настаняване от семеен тип, Центърът за социална рехабилитация и интеграция и Центърът за работа с деца на улицата.
Седмица на благотворителността е инициатива на Община Пловдив, неправителствени и младежки организации, фирми и медии. Със събраните средства ще се облагороди пространството по трасето на Детска железница "Знаме на Мира" (Младежки хълм).