Нова загуба за Берое срещу шампиона

След тази загуба Берое остава на осмото място във временното класиране

В рамките на само няколко дни футболният Берое инкасира втора поредна загуба от шампиона Лудогорец. В мач от 14-ия кръг, игран на "Лудогорец Арена" в Разград, "зелено-белите" отстъпиха като гост с 0:1. Единственото попадение в срещата падна в 70-ата минута, а негов автор бе Джонатан Кафу. Бразилецът получи подаване в наказателното поле и в типичния си стил дриблира между защитата на беройци и с мощен шут вкара победния гол за своя тим.

Иначе в сравнение с двубоя игран в сряда в Стара Загора, днес футболистите на Ферарио Спасов демонстрираха далеч по-стабилна игра и при малко повече късмет можеха да си тръгнат поне с точка от Разград. Въпреки че в големи епизоди от срещата  основно се защитаваха, все пак беройци имаха и своите шансове, като няколко добри възможности се откриха пред Радослав Кирилов, който обаче не успя да се разпише.

След тази загуба Берое остава на осмото място във временното класиране с актив от 17 точки, като тимът е в серия от три мача без победа. Лудогорец от своя страна записа десети пореден успех и логично оглавява подреждането с 37 точки.

В следващия кръг заралии приемат състава на Славия. Срещата е на 27 ноември (неделя) от 12.30 часа на стадион Берое в Стара Загора.

starozagorci.com