Арестуваха синът на Мадона и Гай Ричи

Роко, който живее с баща си в Лондон е уличен в притежание на наркотици

16-годишният син на Мадона Роко е бил арестуван за притежание на канабис, след като съседи са подали сигнал в полицията за тийнейджъра, съобщава „Дейли Мейл“.

Роко, чийто баща е режисьорът Гай Ричи, е бил видян да пуши близо до дома му в Северен Лондон. Според източници на таблоида „Сън“ младежът е забелязан да изхвърля нещо, когато полицаите се приближили до него.

Когато служителите на реда открили следи от канабис в дрехите му, те го претърсили и

намерили малко количество от дрогата.

Арестът е станал на 28 септември, но едва сега новината излиза наяве. Той е бил отведен в полицейски участък в Северен Лондон, а по-късно е освободен.

По-рано тази година Роко беше в центъра на горчив спор между баща му и майка му. Всичко започна през декември 2015 г., когато той заряза майка си по време на турнето ѝ „Rebel Hearts“.

В крайна сметка режисьорът и кралицата на попа постигнаха споразумение няколко часа, преди да се явят пред съда в Ню Йорк и беше договорено тийнейджърът да живее с баща си в Лондон.

Сайтът TMZ твърдеше тогава, че Мадона е категорична, че Гай Ричи „настроил сина ѝ срещу нея“ и „като възпитател (майка) тя се е почувствала виновна, че е била твърде толерантна“.

Мадона показа разочарованието си от делото с постове в социалните мрежи „Туитър“ и „Инстаграм“, припомнете си във видео.