Арест за обирджии, крали избирателно само коли "Лада"

Крими

24-11-2016, 10:32

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Странна теория: Перата не обирал мигрантите, а те него

Те са направили пълни самопризнания и описали подробно начина на извършване на престъпленията

Служители от Първо Районно управление – Бургас задържали криминално проявените Е.Д., 27-годишен и С.С., 31-годишен, и двамата от Бургас, като констатирали, че за периода от 11 до 14 ноември двамата откраднали три автомобила "Лада". Първо задигнали от ул. "Ивайло" лек автомобил "Лада 2105", собственост на 55-годишен бургазлия. На 20 ноември същите отнели от паркинг, разположен на бул. "Демокрация" № 98,  лек автомобил "ВАЗ 2105", собственост на 66-годишен бургазлия. По-късно автомобилаът е открит изоставен на ул. "Дебелт".
В нощта на 16 срещу 17 ноември същите откраднали от паркинга пред бл. 6 в к-с "Славейков"  лек автомобил "ВАЗ 2107", собственост на 64-годишен бургазлия, като при преместването са нанесени материални щети, както по автомобила, така и по два съседни леки автомобила.
Двамата са задържани за срок от 24 часа, като направили пълни самопризнания и описали подробно начина на извършване на престъпленията. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Първо и Второ Районни управления – Бургас.