Борис Халачев пред Общинския съвет: Да продължим заедно да радваме пловдивчани

От наша страна, ние винаги правим максималното, което можем, да подкрепяме идеите и да защитаваме интересите на града по линията на спорта

Мениджърът на ВК Марица (Пловдив) Борис Халачев взе участие в днешното заседание на Общинския съвет в Града под тепетата и поднесе благодарности от името на клуба за подкрепата, която Жълто-сините получават от страна на градската управа и на кмета на Пловдив Иван Тотев.

“От името на волейболен клуб Марица и от свое име ви благодаря за подкрепата, която ни оказвахте досега, и за подкрепата, която продължавате да ни оказвате”, заяви Халачев от трибуната на Общинския съвет. “От наша страна, ние винаги правим максималното, което можем, да подкрепяме идеите и да защитаваме интересите на града по линията на спорта и в частност на волейбола. Надявам се тази взаимна подкрепа да бъде дългосрочна, за да можем заедно да продължим да радваме хората на град Пловдив. Без вас и вашата подкрепа ние трудно можем да се справим сами и наистина оценяваме това, което правите за нас. Благодаря ви!”