"Тайната история на Туин Пийкс" излиза до дни на българския пазар

Действието в книгата се развива 25 години след събитията, които видяхме в сериала

Хубавите новини за феновете на сериала "Туин Пийкс" продължават. Всички вече чакат с нетърпение появата на новите епизоди, а малко преди това на българския пазар ще се появи и книгата, наречена "Тайната история на Туин Пийкс". Четивото излезе на английски език през октомври, а родните почитатели на сагата може да го очакват преведено на български през декември. Това съобщиха от издателство "Бард".

Действието в книгата се развива 25 години след събитията, които видяхме в сериала. Служителка на ФБР попада на досие с множество материали от Туин Пийкс. Агентката получава задача да разбере произхода на тези документи, както и да разследва мистериозното изчезване на агент Дейл Купър. Автор на проекта е един от създателите на сериала - Марк Фрост.

Припомняме, че Showtime обяви възобновяването на филма "Туин Пийкс" през 2014 г. В новия сезон, който ще излезе на екран догодина, ще играят Моника Белучи, Тим Рот, Наоми Уотс, Джеймс Белуши, Аманда Сийфрид, Ашли Джъд. За ролите си ще се върнат и някои от актьорите от първите два сезона на "Туин Пийкс" като Кайл Маклоклан, Дейвид Духовни, Шерил Лий, Дейвид Патрик Кели и Шерилин Фен.