Родители на „акули” в мирно шествие

Мисия Бургас

10-12-2016, 10:55

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ПСФК "Черноморец Бургас" обяви фалит

Те искат да спасят стадион "Черноморец"

Инициативен комитет на родители на деца, трениращи футбол във ФК Черноморец 1919, организира мирно шествие за спасението на стадион „Черноморец”. То ще се проведе днес от 11:00 ч. Началната точка е площад „Тройката”, а крайната – площад „Атанас Сиреков” пред сградата на Община Бургас – 11:30 ч.
Инициативата на родителите е подкрепена от 7 спортни клуба и сдружение „Бъдеще за Черноморец”. Основната цел е засвидетелстване на подкрепа в борбата за връщане на стадион „Черноморец” във владение на Община Бургас и привеждането му вид, познат отпреди години.
Инициативният комитет, ръководството на ФК Черноморец 1919 и всички, които подкрепят инициативата, приканват всички граждани, политици, обществени и спортни деятели да се присъединят към мирното шествие. Нека заедно покажем, че бургазлии живо се интересуват от съдбата на един от символите на града и са готови на всичко, за да остане за тях, техните деца и бъдещите поколения. 
За провеждането на мирното шествие вече е внесено уведомление в администрацията на Община Бургас, адресирано до кмета Димитър Николов.