"Да убиеш великан" с премиера в Бургас

Бургас Лайф

11-12-2016, 10:15

Снимка:

дарик

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нетипичният герой Али Безсмъртния пристига в Бургас

Със специалното участие на Васил Михайлов като гласа на Голиат

Забавна, вълнуващата и вдъхновяващата, след огромен успех в столицата, премиерата на постановката "Да убиеш великан" ще се състои утре в Бургас. Сцена на описаната от критиката като "задъхваща се от смях история, заредена със закачлива ирония и неизбежно вглеждане в себе си" ще бъде не театъра в града, а християнска църква "Благовестие", на ул. "Сливница". Цената на билетите е символична, едва 4 лв., а началния час е 18.00 часа на 11 декември. Билети се продават на място. В ролите пред бургаската публика ще излязат Валери Георгиев, Любомир Кръстев. Със специалното участие на Васил Михайлов като гласа на Голиат.

Кой е по-страшен - свирепият гигант срещу нас или собствените ни страхове? Робството, с което те заплашва врагът или манипулацията, с която те обсебва приятелят? Може ли изобщо да се изправиш срещу Голиат, ако нямаш лиценз-специален папирус за убиване на великани?

"Да убиеш великан" на своите притеснения с пречистващия смях от историята за Давид и Голиат, разказана по съвсем неочакван начин от Александър Урумов - автор на текста и постановката.