Ники Кънчев върти 3 жени накуп!

Оказва се, че водещият сваля млади мадами зад гърба на жена си

Ники Кънчев върти цели 3 жени накуп. Оказва се, че популярният водещ не е верен на благоверната си Даниела, която го чака вкъщи, докато той сваля звезди на далеч по-млади от нея, пише "Таблоид".

Левентът от Червен бряг е заклет ерген и дори на 56 години не спира да върти държанки една след друга, макар да има дългогодишна връзка и дете. Отлично осведомени източници издават, че в момента Ники поддържа близки отношения с една от младите си колежки в Дарик радио, с която често осъмвали в редакцията на сладки приказки, а срещите им пък се осъществявали в дома на репортерката, която живеела сама. 
Другата любовница на Кънчев била редакторка на „ВИП Брадър“, чийто разцвет на отношенията им белязал своя пик по време на изминалото лято, когато била подготовката за звездния сезон. Двамата окъснявали уж по работа, но в крайна сметка интимността помежду им вземала превес над развоя на отношенията в най-наблюдаваната къща.
Близки до благоверната на Ники – Даниела, споделят, че тя била свикнала на коцкарския нрав на журналиста, който открай време е известен кръшкач.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен