Мъж се промъкна във военна база за селфи със Скарлет Йохансон

Пробивът в сигурността е в базата Инджирлик

Американските власти разследват мерките за сигурност в турската военновъздушна база Инджирлик, след като цивилен мъж проникна на територията ѝ.

За щастие нарушителят не е саботьор, а фен на актрисата Скарлет Йохансон готов на всичко за да се снима с фаворитката си, съобщава в. „Хюриет дейли нюз“

Мъжът, облечен в цивилни дрехи и шапка на главата, влязъл в американската база в южната турска провинция Адана, за да се снима с холивудската звезда и други американски знаменитости, които били посетили военната база, като част от празничната обиколка за повишаване на морала сред американските войници.

Първоначално бе съобщено, че цивилният млад мъж е проникнал в базата, промъквайки се незабелязано покрай строгите мерки за сигурност и охраната. По-късно обаче агенция Доган съобщи, че той е бил записан като придружител на свой приятел, с достъп до Инджирлик. От полицията в Адана потвърждават, че човекът е бил регистриран на входа като посетител.

По-късно мъжът е изтрил снимките, които си направил със знаменитости, от популярния сайт ekşisözlük. Разказвайки за подвига си в социалната мрежа, той пише, че направил всичко по силите си заради Йохансон, поемайки риска да премине през строгите мерки за сигурност и да се снима с нея.

"Скарлет ме забеляза, докато я чаках да си направя снимка с нея, а по-късно тя дори сложи ръка на кръста ми. След като помолих, тя ме прегърна. Животът за мен спря в този момент", пише фенът.

На входа имало трима охранители, които не му обърнали внимание. Това още повече улеснило неговия достъп до базата, пише още той и добавя, че също така е присъствал на голямо събитие на територията на военното подразделение и си е направил няколко селфита, въпреки че не бил с униформа и не носел военен пропуск.

По-късно той напуснал необезпокояван базата, без да бъде забелязан от никого.

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен