Примерът за увереност на Ивелин Попов идва навреме

Националите трябва да си повярват, ако искат да направят нещо

Капитанът на националния отбор Ивелин Попов наскоро уверено заяви,че България все още има някакви шансове да направи нещо в групата с Франция,Швеция и Холандия.

В интерес на истината представителния отбор може да се изкачи нагоре само и единствено, ако си повярва,че може да направи нещо. Дори и да изглежда невъзможно.

А примерът за увереност на Ивелин Попов идва навреме. кой,ако не капитанът на националите да поведе първо с думи,а после и с дела останалите си съотборници.

В интерес на истината през идващата 2017 година мачовете с асовете от нашата група ще се играят на български терен.

Колкото и незавидно да изглежда на този етап националния тим, домакински срещи с Холандия, Швеция и Франция ще предизвикат голям интерес. А пълните трибуни ще са предпоставка за вдъхновение на момчетата на Петър Хубчев.

Победа за националния тим ще бъде дори и смела и вдъхновена игра срещу тези силни национални тимове. Националите ни се нуждаят най-вече от промяна на психиката към по-добро. А спечелване на точка, или точки с "лалетата","тре крунур" и "петлите" ще е повече от подвиг в този момент.

Да им пожелаем на националите успехи в нашата група,а защо не и чудеса.Каквито са ги правили не веднъж в богатата ни футболна история.