Заловиха дрогирани и без книжки водачи

Единият бил и неправоспособен

На 20 януари, около 14:30 часа по ул. „Поп Богомил” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с транзитни номера. От извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен. Извършената проверка за употреба на наркотични вещества, теста реагира положително за употреба на опиати. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан М.С. (28 г.) от град Добрич.

На 20 януари, около 22:40 часа, по ул. „Дунав” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични вещества, теста реагира положително за употреба на наркотичните вещества канабис и метаамфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Е.А. (21 г.) от град Добрич.

На 22 януари, около 2:20 часа в с. Безмер, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с варненска регистрация, управляван от Г.Д. (30 г.) от град Силистра. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на автомобила е с отнето СУМПС и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред.

По трите случая са образувани бързи полицейски производства.