Обявиха конкурс за сувенири, популяризиращи Бургас

Мисия Бургас

03-02-2017, 12:32

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бургаски депутати извоюваха важни промени за рибарите

Идейните проекти трябва да интерпретират духа на града

Обявиха конкурс за изработване на идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас. Те ще влязат в асортимента на общинското социално предприяте "Морски знаци", в което работят преобладаващо сръчни и талантливи хора с увреждания.
Идейните проекти трябва да интерпретират духа на Бургас и културата на целия регион. Търси се моделът, в който да се съчетаят визията на Бургас като модерен европейски град, привлекателна туристическа дестинация, място на традиции и иновации, на творчество и развитие.
Изисквания към идейните проекти за изработка на сувенири:
Те  трябва да са проектирани така, че да са подходящи за използване както в малки, така и в по-големи размери. Проектите трябва да съдържат текст: БУРГАС, както и да има вариант на английски език: BURGAS. Да могат да се изработват ръчно. Допустими материали са американ, канаваца, панама, лен, памучни платове, кожа, керамична, стъклена или дървена заготовка.
 Условия за участие:
Всеки автор може да предложи за участие в конкурса до 6 проекта.
Всеки проект следва да е създаден специално за целите на конкурса.
Заедно с проекта си, авторът трябва да приложи: имената си, ел. поща и телефон за контакт; подписана декларация за авторство (свободен текст).
Краен срок за изпращане на проектите: 28.02.2017 г.
Предложенията се очакват по пощата на адрес: гр. Бургас, к-с "Славейков", бл. 47, партер, за ОП "Морски знаци" - или на място на същия адрес.