Марая Кери изгори сватбената си рокля "Валентино"

Цената на тоалета според сайта TMZ е 250 000 долара.

Певицата Марая Кери е изгорила изработената по поръчка от "Валентино" рокля, с която е трябвало да мине под венчило с бившия си годеник, милиардера Джеймс Пакър, съобщиха чужди медии. Цената на тоалета според сайта TMZ е 250 000 долара.Марая Кери изглежда е почерпила вдъхновение от провалената си връзка за новия си сингъл "I Don't".

В клипа към песента се вижда как Кери, облечена в прилепнала по тялото червена рокля, хвърля сватбена рокля в огъня и наблюдава как пламъците я поглъщат. Източници от обкръжението на певицата твърдят, че за клипа Марая Кери не е използвала реквизит, а именно роклята, която е трябвало да носи на сватбата си с Джеймс Пакър.

Наблюдателни фенове са забелязали, че мястото за снимките на видеото също е свързано с певицата и нейния бивш - имението в Калабасас, Калифорния, което двамата споделяха, докато все още бяха заедно.Марая Кери не е потвърдила дали песента наистина е вдъхновена от провалената й връзка с Джеймс Пакър, но според почитателите по всички личи, че е точно така.