Организират конкурс за изработване на оригинално пано

Крайният срок за предаване на творбите е 23 февруари

Община град Добрич организира конкурс за изработване на оригинално пано под надслов „Мартеница ти дарявам“.

В конкурса могат да участват индивидуално или групово две възрастови групи: І - ва група – ученици от I – II клас и ІІ - ра група – ученици от ІII - ІV клас. Няма ограничения за материалите, от които да бъдат изработени паната, но изискването е те да бъдат размер А4 и приспособени за окачване на стена. На гърба на всяко пано трябва да са написани име и фамилия на участника, клас и училище.

Лице за контакт и приемане на паната: Марияна Симеонова, Дирекция „Хуманитарни дейности“, функция „Образование“ при  Община Добрич – ул. „Независимост“ № 7, ет.8, стая 812.

Представените за конкурса пана ще бъдат оценени от комисия, съставена от представители на училищата и Община град Добрич. Крайният срок за предаване на паната е 23 февруари. Отличените творби ще бъдат обявени на 27.02.2017 г. За най–добрите пана учениците ще получат грамоти, а снимки на техните творби ще бъдат публикувани на сайта на Община Добрич.  Награждаването ще се състои на 01.03.2017 г. в сградата на Общината.  Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"