Николета Лозанова остава без издръжка

Моделката, свикнала на дебела издръжка от екслюбимия си, ще се прости със скъпарските подаръци

Лев няма да види скоро от бившия си съпруг Николета Лозанова. Моделката, свикнала на дебела издръжка от екслюбимия си, ще се прости със скъпарските подаръци, с които я затрупваше Божинов, пише "България днес".Дори след раздялата им НиЛо се ползваше със специални блага от футболиста, с които вече ще си каже сбогом.Валери е решил да секне кранчето на моделката. Една от причините за решението му са изявленията на НиЛо и откровенията й, че се е събрала с бившото си гадже Ники Михайлов.

Само преди два дена Лозанова сподели в свое интервю, че на почивка на Малдивите я е завел именно вратарят."Преди години съм ходила с него там и сега също бяхме заедно. Винаги сме били в повече от добри отношения!" - отсече Николета.Вече две години Валери увърта и не подписва документите за развода си с плеймейтката. Двамата отдавна не живеят под един покрив и единственото, което ги свързва, е щерка им Никол. Въпреки окончателната им раздяла Божинов и НиЛо още нямат развод и футболистът не спира да отлага момента, в който двамата вече няма да са законни съпруг и съпруга.

Спортистът упорито бяга от отговорността да изплаща още една издръжка. Валери дава по 2 бона на месец за първородния си син Валери-младши. След раздялата с Алисия тя поиска от неверния си мъж колосалната сума от 20 000 лв. на месец.

Съдът прецени, че исканията са й неоправдани, и отсъди много по-малка сума, която Божинов да внася по сметката на фолкпевицата всеки месец.Въпреки решението на съда за никого не е тайна, че Валери дава много повече от 2 бона на Ася всеки месец. Запознати издават, че изпълнителката получава по няколко хилядарки отгоре, които не отиват само за малкия Валери.Ето защо Божинов прави всичко по силите си, за да отложи колкото може повече развода с НиЛо и изплащането на втора издръжка.

Връзката на Лозанова с Михайлов е перфектният повод Валери да бяга отново от отговорност още дълго време.Преди седмица Михайлов и Лозанова демонстрираха близост по време на конкурса "Мис Плеймейт". На фотосите двамата са досущ като влюбена двойка и не се притесняват да позират пред десетките фотообективи.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен