Все още има опасност за живота на простреляния таксиметров шофьор

Крими

12-02-2017, 10:10

Снимка:

bnt.bg/кадър

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

12 февруари - Ден на червената ръка

Шофьорът е криминално проявен, с две регистрации за трафик на наркотици

Все още има опасност за живота на таксиметровия шофьор, който беше прострелян снощи в колата си в столичния квартал "Надежда 4", информират от БНТ. Мъжът е в реанимация на Университетската болница Царица Йоанна, след направена тази нощ операция.

Престъплението не е свързано с работата му, смятат от СДВР. Шофьорът е криминално проявен, с две регистрации за трафик на наркотици. Има данни, че преди години е членувал в организирана престъпна група, срещу която има висящо дело в съда. Сигналът за инцидента е подаден в МВР малко след 18:30 ч. Минути преди това шофьорът е бил повикан на адрес. Според разследващите това е било примамка. Извършителят се издирва.
Престъплението най-вероятно е подготвяно внимателно, извършено е по начин, по който да се укрият следите и извършителя, не е настъпило вследствие като таксиметров шофьор. Разследването продължава,продължава оглед на място, извършват се и други процесуално-следствени действия на различни други места, свързани с личността на пострадалия, коментира комисар Младен Маринов, директор на СДВР.