ПП ГЕРБ организира кръгла маса в София

Темата за дискусия на кръглата маса ще бъде “Качествено образование за икономически растеж и за по-високи доходи”

Сдружение “Граждани за европейско развитие на България” и фондация “Ханс Зайдел” организират кръгла маса “Качествено образование за икономически растеж и за по-високи доходи” в София, съобщава пресцентърът на ГЕРБ. Мероприятието ще се проведе днес от 14:00 часа. Събитието ще се състои в хотел “Хилтън София”, зала “Мусала”.

Кръглата маса ще бъде официално открита от председателя на Сдружение “Граждани за европейско развитие на България”, зам.-председател на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова и Богдан Мирчев от фондация “Ханс Зайдел”.

Във форума ще участват Милена Дамянова – председател на Комисията по образование в 43-тото Народно събрание и Малина Едрева – председател на Комисията по образование, култура, наука и културно многообразие към СОС.

Лектори на кръглата маса ще бъдат директори на детски и училищни заведения, представители на работодателски и синдикални организации. По време на мероприятието ще бъде представен панелът “Иновации и предприемачество – добри практики на сътрудничество между неправителствените организации, училищата, детските градини и местната власт в София”.