Борисов: БСП се готви да купи изборите (Видео)

След смяната на Костов и областните управители сега сигурно ще почнат и полицейските началници

„Смяната на главния секретар на МВР Георги Костов и областните управители говори, че БСП се готви да купи изборите.“ Това заяви в Сливен лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му учудващ е фактът, че тези смени се правят в градове, където ГЕРБ няма най – добри резултати, като Перник, Видин, Враца и Монтана. Според Борисов в тази предизборна кампания се използват всички средства, включително и говорене на неистини, като това, че са ЕК е спряла земеделските програми. „Всъщност се оказа, че тази програма е изтекла и усвояването на фондовете по нея е 96-97%. Това и клиширана манипулативна атака“, заяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и публикацията във фейсбук профила на президента Радев, чe „България няма да плати нито лев за съвместната охрана на небето ни, въпреки заварените финансови ангажименти“.

„Те имаха съвет в Брюксел, където генерал Радев присъства, имаха среща на министрите на отбраната, където можеха да сменят това решение“, коментира Бойко Борисов и припомни, че по време на неговия мандат българската авиация е била възродена, а техниката – обновена и ремонтирана. Бившият премиер заяви, че уважава президента си и няма да води дискусии с него чрез медии или социални мрежи, особено когато това касае сигурността на страната.

Той изтъкна, че при управление на ГЕРБ, ще стои докрай против флотилия в Черно море.

Досега не се говореше за натиск по политически причини, но явно ще се направи интервенция и БСП се готви да купи изборите. Със смяната на областните управители, смяната на главния секретар на МВР, сега сигурно ще почнат и полицейските началници – вероятно това ще направят по моите предположения. Преди една седмица г-н Герджиков каза, че за да угоди на Корнелия Нинова, са спрели ПРСР в земеделието, а се оказа, че тази програма просто е приключила, а не е била спряна. И благодаря на земеделския министър, че е опровергал поредната клиширана и манипулативна атака. Защото това са фалшивите новини на БСП – кой чул, кой недочул отговора, в съзнанието на хората остават неверните твърдения. Достатъчно ще е медиите да цитират хората от бранша, които са работили и с нас, и с някои от опонентите ни. Това публикува в социалната мрежа Фейсбук, председателят на ГЕРБ Борисов.




Политическа Партия ГЕРБ ще има два приоритета за своята работа в бъдеще - това са образование и електронизация. Немалко ...

Публикувахте от Бойко Борисов в 22 февруари 2017 г.