Екатерина Захариева откри кампанията на ГЕРБ в Пазарджик: Ще победим за 11-и път!

Листата на ПП ГЕРБ е именно с номер 11 в интегралната бюлетина

„Показали сме, че можем и че никога не обещаваме невъзможни неща. Ще победим за 11-и път!“ С тези думи Екатерина Захариева, водачката на листата на ПП ГЕРБ в 13 многомандатен избирателен район Пазарджик, откри официално предизборната кампания в областта.
Захариева и останалите 17-и кандидати от листата на ГЕРБ в Пазарджик се черкуваха в катедралния храм „Свето Успение Богородично“ в областния център, след което пуснаха в небето 11 бели гълъба.  Листата на ПП ГЕРБ е именно с номер 11 в интегралната бюлетина.
„Ще правим всичко възможно животът в Пазарджик да стане по-добър – каза по-късно пред симпатизанти и журналисти Екатерина Захариева. - Националният ни приоритет е образованието – желанието на ГЕРБ е след излизането от училище едно дете да има умения за започване на работа, знания, за да продължи да се обучава в университет и предприемачески дух.“
Приоритетите на ГЕРБ в област Пазарджик са:
1. Преодоляване на неграмотността и агресията сред децата
2. Разкриване на нови работни места като резултат от икономически просперитет, насочен към увеличаване на доходите
3. Политики в подкрепа на земеделските производители и животновъди
4. Реклама на региона и политики за развитие на туризма
5. Електронна регионална борса за предлагане и наемане за почасова работа на млади хора
6. Борба с престъпността на всички нива и с радикализацията
Захариева представи и националните приоритети на ГЕРБ, сред които е икономическият просперитет чрез създаване на нови работни места с висока добавена стойност, увеличаване на доходите и пенсиите чрез създаване на реално работеща икономика, намаляване на административната тежест, облекчения за семействата с до 3 деца, прекратяване на злоупотребите със социални помощи, продължаване на съдебната реформа и преследване на корупцията на всички нива с конкретни мерки.
Екатерина Захариева ще има редовни приемни за граждани, на които те могат да поставят проблемите си.