ГЕРБ представи листата си с кандидати за народни представители в Перник

От ГЕРБ-Перник заявиха, че приоритетите на кампанията са качеството на образованието и равният достъп до него

"Гордеем се с това, което постигнахме в рамките на двата управленски мандата на ПП ГЕРБ." Това заяви на пресконференция водачът на листата на ГЕРБ във област Перник и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

„Ако погледнем назад към 2009 година, когато ние за пръв път влязохме в управлението, ще забележим, че Брутният вътрешен продукт на страната е нараснал с цели 50%. Ако продължим да увеличаваме производителността, в която също наблюдаваме растеж от 50 %, в края на следващия мандат съвсем реална изглежда вероятността средната работна заплата да стане 1500 лв., а пенсиите да се увеличат“, посочи Красимир Велчев. Той изрази своята благодарност към местната структура на политическата сила за доверието, което му гласува. Велчев пое ангажимент за разрешаване на проблемите, които стоят на дневен ред пред жителите на Перник.

8-членната листа на ПП ГЕРБ беше представена от областния координатор на ПП ГЕРБ Вяра Церовска. Тя изтъкна професионалните и човешките качества на личностите в листата на ГЕРБ, като подчерта, че кандидатите за народни представители ще продължат да работят за създаване на реални перспективи за развитие и ще бъдат винаги отворени за диалог с хората. „ПП ГЕРБ предлага най-достойните личности. Това са хора, които са постигнали своите успехи с много труд и умения, и които жителите на област Перник познават и припознават, защото ние искаме да продължим това, което нашата партия е започнала “, заяви д-р Церовска. Тя беше категорична, че и този път ГЕРБ заложи на позитивна кампания и ще създава реални перспективи за развитие.

Председателят на Жени ГЕРБ и втора в листата на ПП ГЕРБ в 14 МИР Ирена Соколова представи част от успешните политики на политическа партия ГЕРБ в рамките на 41-во. 42-ро и 43-то НС. Ангажиментите на ГЕРБ в сектор „Образование“ бяха представени от зам.-кмета на Община Радомир и дългогодишен директор на НУ „Архимандрит Зиновий“-гр. Радомир - Любка Димитрова, Денислав Захариев, зам.-кмет на Община Перник и зам.-председателя на Общински съвет-Перник Румяна Гьорева.