Дневен хороскоп - вторник, 28 февруари 2017

Хороскоп

27-02-2017, 18:46

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - вторник, 28 февруари 2017

Седмичен хороскоп за 27 февруари - 5 март 2017

 

Овен

Проявете сдържаност и внимание в общуването си. Макар повечето от вас да използват праволинейната тактика, ще започнете да разбирате, че очарованието и дипломацията играят важна роля по пътя към успеха.

     
 

Телец

Денят е благоприятен. Нещата ще започнат да отиват по местата си, но вие самите трябва да положите максимални усилия за това. Наложително е вземането на някои решителни мерки. 

     
 

Близнаци

Днес излъчвате увереност, добродушие и веселие. Да се стои във вашата компания е просто истинско удоволствие. Тези, които са сами, имат шанс за нови отношения. Енергично придвижвайте работата, която не търпи отлагане.

     
 

Рак

Отношението на някои хора може да ви доведе до силно раздразнение. Избягвайте да се поддавате на такова странично влияние. Не е за предпочитане да искате нова или допълнителна работа. Така ще се предпазите и от разбити илюзии. 

     
 

Лъв

Днес е добър ден за общуване, отдих, творчество и случайни флиртове. Намирате се в енергиен подем. Можете да пробвате това, на което отдавна се каните. Довършете, което сте започнали. 

 

     
 

Дева

Напълно е възможно да изпаднете в досадно недоразумение. Повече се доверявайте на интуицията си, отколкото на приятелски съвети. В контактите си не проявявайте нито властност, нито излишно покровителство. 

     
 

Везни

Отделете на работата си максимално време и усилия. През втората половина на деня може да преживеете вълнение или стрес. Избягвайте да повтаряте предишните грешки. Някои неща зависят само от вас.

     
 

Скорпион

На работното място може да се окажете въвлечени в нежелани спорове между ваши колеги. Положете усилия да урегулирате обстановката. Ще ви подразнят нечии нарушени обещания или неизпълнени задължения. 

     
 

Стрелец

Изберете си посока на действие и я следвайте като пътеводна светлина. При добро желание от ваша страна, бихте могли да прекарате част от времето си в добра компания. В живота винаги има място за хубави поводи.

     
 

Козирог

Ден за проверка на вашата твърдост, честност и истинност на намеренията и плановете ви. От вас се изисква да проявите подвижност на ума за вземане на важно решение. Резултатите могат да бъдат добри.

     
 

Водолей

Денят изисква вашето повишено внимание. Избягвайте спорове, които могат да доведат до принципно противостоене. Пазете се да не бъдете въвлечени в сплетни и интриги. Вечерта не ходете сами по тъмно.

     
 

Риби

Не разпилявайте силите си в различни посоки, защото и без друго ще има спад на енергията ви.  Ако ви направят предложение, не се съгласявайте на по-малко. И да се почувствате пренебрегнати от нечие поведение не го показвайте.