Дневен хороскоп - сряда, 1 март 2017

 

Овен

Възможно е да изискват днес от вас да отговаряте за своите постъпки и думи. Прекалената самонадеяност може да ви навреди. Не се нагърбвайте с допълнителни задължения, за да не ви помислят за лекомислени и безотговорни.

     
 

Телец

Не разчитайте прекомерно на интуицията, а се доверете повече на разума и опита. Днес бъдете особено избирателни в яденето и не изпробвайте нови блюда. Най-добре ще е, ако си устроите разтоварващ ден.

     
 

Близнаци

Много благоприятен ден за комуникация. Днес интуитивно ще почувствате какво да предприемете, затова няма риск да загубите. Повечето от вас ще бъдат увлечени в интелектуални занимания.

     
 

Рак

Макар вашите действия днес да не се отличават с кой знае какви резултати, то ще сте изпълнени с достатъчно енергия, за да се справите с всичко. За някои денят ще бъде наситен с интересни събития.

     
 

Лъв

Успехите ви няма да са пропорционални на положените усилия. Необходима ви е някаква физическа дейност, за да можете да се освободите от натрупаната излишна енергия, която лесно ще преминава в раздразнителност. 

 

     
 

Дева

В работата и бизнеса ще получите добър резултат, само ако престанете да пилеете енергия за решенията на второстепенни и незначителни проблеми и се съсредоточите само върху главните дела.  

     
 

Везни

В днешния ден жизнената енергия на вашия организъм се намира на ниско равнище. Периодически ще възникват проблеми, които ще напомнят за себе си, подтиквайки ви към необмислени действия. 

     
 

Скорпион

Денят е тайнствен и малко мистичен. Всяко нещо си има своето значение. Трябва само правилно да изтълкувате сигналите, които получавате. Времето няма да ви стигне за много неща. Не пилейте ценни материални и интелектуални ресурси.

 

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете активни в общуването, в утвърждаването на собственото мнение, в изразяването на интересите си и поради това този ден може да окаже нееднозначно влияние върху семейните и любовни отношения. 

     
 

Козирог

Много важен фактор ще бъде способността ви да предвиждате ходът на събитията. Постарайте се да избягвате физически и психологически натоварвания. Необходимо е да има съизмеримост между възможности и желания.

     
 

Водолей

Днес интензивността на чувствата ви е добре да се намира под контрола на волята ви. За вас ще са характерни проявите на мъжество и твърдост при преодоляване на трудностите и препятствията. Възможен конфликт в семейството.

     
 

Риби

Постарайте се да икономисвате физическата си енергия и да не се преуморявате, избягвайте също негативните емоции и конфликтите. Ако все пак се стигне до там, то не забравяйте, че винаги може да се върнете на правилният път.