Захариева: В БСП се страхуват да излязат на дебат (видео)

Не е вярно, че нямаше да има лидерски дебат, напротив щяха да бъдат очи в очи г-н Борисов и г-жа Нинова

БСП се страхуват да излязат на дебат с екипите си срещу ГЕРБ, това каза в новия сутрешен блок на Телевизия „Европа“ – „Европа сутрин“ министърът на правосъдието от Кабинета Борисов 2, Екатерина Захариева.

Тя уточни, че са били готови, както на лидерски дебат Борисов срещу Нинова, така и на дебат между екипите. Според Захариева е важно хората да чуят и мнението на експертите, защото те ще са бъдещите министри. „По-скоро БСП се страхуват и смятам, че ние до последно бяхме готови. Аз бях една от хората в екипа, които обсъждаха дебатите. Според нас това, което се случи -те предложиха дебат после се изплашиха. Не е вярно, че нямаше да има лидерски дебат, напротив щяха да бъдат очи в очи г-н Борисов и г-жа Нинова. Бяхме готови на всякакви варианти. Дори като разпределение на времето, те се уплашиха от нас, не знам защо се страхуват да покажат екипите си.“, каза още Екатерина Захариева.


Екатерина Захариева: БСП се страхуват да излязат на дебат с ГЕРБ БСП се страхуват да излязат на дебат с екипите си срещу ГЕРБ, това каза в новия сутрешен блок на Телевизия "Европа" - "Европа сутрин" бившият министър на правосъдието Екатерина Захариева. Тя уточни, че са били готови както на лидерски дебат Борисов срещу Нинова, така и на дебат между екипите. Според Захариева е важно хората да чуят и мнението на експертите, защото те ще са бъдещите министри.

Публикувахте от Европа сутрин в 2 март 2017 г.