Слънчев календар - събота, 4 март 2017

19 слънчев ден – свързан е с Предците

Има отношение към природните духове, посветен на семейството, дома, молитвите за другите. Време за покаяние и изправяне на грешките. В този ден всяко лошо дело засяга целия род.

Тотем –  Муфлон (диви овце, предшественици на почти всички домашни породи овце)

Добре е да се започне лечение. Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Добре е да се прекара денят в семеен кръг. Денят не подхожда за веселие. Хубаво е да си поплачете. Трябва да бъдете сантиментални, спокойни и релаксирани едновременно. Благоприятно е за индивидуална работа, работа по къщата. Добре е да си спомните предците си, миналото и да простите на своите близки.

Не подписвайте никакви документи и не подписвайте никакви ангажименти. Не давайте обещания и клетви. Не правете планове, не започвайте никакви дела. Лошо е да се откажете от молбите си.

Диета – Не се готви в този ден. Храната трябва да е приготвена предварително. Желателен е пост.

Облекло –  Старайте се да не обличате много дрехи. За да сте в синхрон с вибрациите на деня използвайте зелените нюанси. Избягвайте жълти, оранжеви и черни дрехи.

Знамения – Добра поличба за цялата местност е, ако слънцето изгрее в мъглата – предците ви защитават.

Добре е, ако излае домашният ви любимец – защита от предците. Но ако лежи и мълчи е лошо.

Ако намерите полускъпоценен камък или пръстен – изпълнение на желание. Не е добър знак да падне пръстена ви.

Да счупите зъб или нокът – не е на добре, болест.

Ако кожата ви сърби и често се чешете – знак за загуба на защита.

Сипете в чинийка малко вино в памет на ваши починали близки. Ако виното изсъхва бързо – приети сте от предците. Ако дълго време не изсъхне – вашата жертва не е приета от предците.

Счупено огледало или спрял часовник са знак че предците ще ви призоват скоро при себе си.

Сънища – Да видите починали предци – знак за помощ и защита. Сънищата се сбъдват след много време. Да сънувате дървета и цветя – щастие, любов и неочаквани придобивки.

Числа на деня – 19, 26, 51