Цецка Цачева посети Сдружение "Център Отворена врата" - Плевен

Сдружението се състои от кризисен център за жени и деца, преживели насилие и кризисен център за социална рехабилитация и интеграция

Цецка Цачева, втора в листата на ГЕРБ за Плевен, посети Сдружение "Център отворена врата" с председател Златка Мачева. Сдружението се състои от кризисен център за жени и деца, преживели насилие и кризисен център за социална рехабилитация и интеграция.

На срещата бяха обсъдени проблемите, които социалните работници срещат ежедневно и най-вече слабостите в законодателството ни по отношение на координацията с местните власти, което забавя пълноценната закрила на жената и детето.

"Обещах на екипа на сдружението в следващия парламент да направя всичко възможно за допълнителни промени. Чувствам се удовлетворена обаче от факта, че те коментират положително направените промени по съответните закони по време на 43-тото Народно събрание. Не мога да скрия възхищението си от силата на духа на тези жени, това бяха и думите ми, с които приключихме срещата днес", написа Цачева на профила си във Фейсбук.