Деца организират концерт в помощ на свой съученик от Добрич

18-годишният ученик от Добрич Божидар Георгиев е приет в болница "Аджъбадем Маслак" в Истанбул

Ученици от езиковата гимназия "Гео Милев" в Добрич организиратблаготворителен концерт в подкрепа на свой съученик. Той ще бъде на 15 март от 18.30 часа в младежкия център "Захари Стоянов" в Добрич.

18-годишният ученик от Добрич Божидар Георгиев е приет в болница "Аджъбадем Маслак" в Истанбул. Той е с туморно образувание на синусите.Там ще му бъде направена лъчетерапия, съобщиха негови близки в социалната мрежа.

Направени са му нужните изследвания и ще му бъде изготвен план за лечение. Очаква се то да продължи около месец и половина. Близките му все още нямат точна информация колко ще струва лечението. Съученици и връстници на Божидар продължават с организирането на благотворителни инициативи за набирането на средства за неговото лечение.

Ученическият съвет на езикова гимназия "Гео Милев" организира благотворителен концерт в неговата подкрепа на 15 март. Участие ще вземат таланти от гимназията и певци от студио "Сарандев". Входът е три лева. Мотото, както и на предни каузи, подкрепени от Ученическия съвет, е "Деца помагат на деца". Божидар Георгиев е възпитаник на Финансово-стопанската гимназия (ФСГ) "Васил Левски".