Ангелкова посети фирма, занимаваща се с онлайн търговия в Сливница

Животът

11-03-2017, 12:33

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ангелкова: Ще съдействам за изграждането на домове за възрастни хора в община Драгоман

"Програмата ни е насочена към хората", каза пред присъстващите Николина Ангелкова

Водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова посети фирма, занимаваща се с онлайн търговия в Сливница, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Тя акцентира върху идеите на ГЕРБ за намаляване на административната тежест, като подчерта, че програмата на ГЕРБ е реалистична. "ГЕРБ има реални решения за България", каза Ангелкова. Тя подчерта, че партията ще работи за създаването на икономически зони.

"Предизборната програма на ПП ГЕРБ предвижда създаването на пет нови икономически зони в страната, които да осигурят условия за създаване на добри работни места и приоритетно инвестиция в образованието, което да бъде обвързано с потребностите на бизнеса", подчерта Ангелкова.

По думите й, икономическият растеж е единственият устойчив източник за нарастване доходите на хората и подобряване на тяхното благосъстояние. "За ГЕРБ социалната политика е важна отговорност, но тя не трябва да се свежда единствено до осигуряване на социални помощи и пенсии чрез преразпределение на бюджетни средства", добави Ангелкова.