Цветанов в Балчик: ГЕРБ няма да допусне повече компромиси

Правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ задържа ръста на икономиката на най-високите нива

В следващ управленски мандат на ГЕРБ няма да допусне повече компромиси. Разчитаме, че всички български граждани ще ни подкрепят, защото само категорична победа на ГЕРБ на 26-ти март ще ни позволи да реализираме програмата си за управление. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Балчик. По думите му, ГЕРБ е единствената партия, която предлага реални решения в редица сфери – сигурност, образование, здравеопазване, икономика. “Предвиждаме двойно увеличение на заплатите на учителите, значително по-високи нива на средната и минималната работна заплата. Това са реално изпълними политики, които ще бъдат реализирани в един пълен 4-годишен мандат на ГЕРБ, на база на постигнатия икономически растеж.  Правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ задържа ръста на икономиката на най-високите нива от години насам и вярвам, че ще надградим постигнатото”, обясни Цветанов.

 Според зам.-председателя на ГЕРБ изборната победа на партията ще гарантира стабилност за страната ни. “Днес, повече от всякога се нуждаем да бъдем част от силна и обединена Европа. ГЕРБ поставя интереса на хората пред партийния”, посочи Цветан Цветанов.

 По думите на Цветанов програмата на БСП е неизпълнима. “Днес БСП отново говорят, че ще се борят с корупцията. Според изследвания най-високите нива на корупция в последните 20 години са били при кабинета “Орешарски” само преди две години. 3,7 млрд.трябваше да бъдат изплатени за вложителите в КТБ, която фалира заради тези, които днес отново искат да управляват. Заварихме 5, 5% дефицит в държавния бюджет. В програмата на БСП няма нищо, което да може да бъде изпълнено. Няма как да бъдат опрощвани лихви по кредити, да има напълно безплатно здравеопазване – това води до увеличаване на данъците”, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и призова присъстващите да гласуват с номер 11 в бюлетината – за реални решения за България.