Пилот в село Крумово: “Ген. Попов никога не прихвана началническа болест“

Никое друго правителство не е направило това което са постигнали двата кабинета на ГЕРБ

Неочаквана среща в Крумово  със Стойчо Тодоров, инструктор и пилот на изтребител от авиобазата в с. Граф Игнатиево,  развълнува водача на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област генерал Константин Попов. Двамата си спомниха многобройните бойни стрелби и въздушни боеве, от които са излизали винаги победители.

„Ген. Попов е най-усмихнатият  генерал и един от малцината с това звание, който не се разболя от началническа болест на грандомания и величие“, каза Тодоров.

На срещата с жители на Крумово и Ягодово и симпатизанти на ПП ГЕРБ присъстваха и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Валентина Хаджиева и Запрян Янков, областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков, кметът на община „Родопи“ Пламен Спасов, кметицата на Крумово Румяна Самоковарева и кметове и на населени места от община Родопи.

„Като български офицер смятам, че обещанията трябва да се изпълняват. Хората в листата са достойни и ще свършат всичко, за което са ви дали дума, както аз съм правил това в армията. Направете разумен избор,  така че, като дадете гласа си, да сте убедени, че сте постъпили правилно, а не да се чувствате излъгани“, посъветва хората генерал Попов.

Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова поздрави присъстващите от община „Родопи“ като отличниците в Пловдив област. „Разчитаме на вашия глас, сила, енергия и жар, за да повярват хората, че ГЕРБ има волята за видими резултати с реални решения за по-добър живот“, обърна се към пълната зала Евелина Апостолова.

Кандидатът за народен  представител Валентина Хаджиева помоли жителите на Ягодово и Крумово да не се поддават на празните обещания на кандидатите от останалите политически сили, а да заложат на реалните решения, които ГЕРБ предлага.

„Надявам се да подкрепите с №11 нашите кандидати на 26-ти март – тогава е превзета и непревземаемата Одринска крепост. Нека както Българската армия е победила тогава, ГЕРБ да бие на 26-ти март“, призова Хаджиева. Кандидатът за народен представител Запрян Янков отбеляза, че да застанеш до личност като генерал Попов е чест и достойнство. „Никое друго правителство не е направило това което са постигнали двата кабинета на ГЕРБ. Затова ви призовавам на 26-ти март да гласувате с №11 за убедителна победа на ГЕРБ“, завърши Янков.