140 магистри по педагогика получиха дипломите си

Отличничките на випуска Станислава Тричкова и Мария Бузекова получиха подарък от областния управител

140 студенти – магистри от Педагогически факултет на Тракийски университет се дипломираха днес. 33-ма от тях завършват с отличен успех стана ясно на тържествената церемония за връчване дипломите на абсолвентите от Випуск 2016 (магистри), съобщава Радио Стара Загора.

Шест са магистърските програми на университета:„Предучилищна и начална училищна педагогика“, „НУП. Информационни и комуникационни технологии в началното училище“, „Специална педагогика с модули: Умствена изостаналост, Логопедия, Ресурсен учител“, „Мениджмънт на социалните и педагогическите организации“, „Социална педагогика и социална работа“, „Консултиране в социално-образователната сфера“.

Педагогическият факултет на Тракийски университет се нарежда на второ място в страната след този на Софийски университет, припомни в словото си ректорът на старозагорската Алма Матер проф. Иван Въшин.

„Зад дипломите Ви днес стои дълбоко педагогическо познание“, каза в словото си деканът на факултета проф. Петър Петров.

Подарък от областния управител проф. Веска Шошева получиха отличничките на випуска Станислава Тричкова и Мария Бузекова, и двете от Пловдив.